21collagen orizontal

Termeni și Condiții

Utilizarea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.21collagen.ro, presupune acceptarea termenilor și condițiilor care vor fi detaliate în continuare. 21 Collagen oferă serviciile subiecte ale acestor termeni și condiții. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, întreținut și administrat de societatea Amaryne Biolabs S.R.L. – România, vă recomandăm citirea atentă a acestor termeni și condiții.

21 Collagen își asumă dreptul de a efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului www.21collagen.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori.

Comunicări Electronice

Accesând site-ul www.21collagen.ro, utilizând, vizitând, cumpărând produse sau trimițând e-mail-uri către 21 Collagen, comunicarea se realizează electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la 21 Collagen în mod electronic, inclusiv comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site, în cazul abonării la serviciul Newsletter.

Drepturi de Autor

Conținutul site-ului www.21collagen.ro, incluzând texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea 21 Collagen și/sau furnizorilor săi și este protejat conform legislației privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al companiei SC Gradina Sanatatii SRL a oricărui element enumerat mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la Informații

21 Collagen garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, la acest site și nu conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce, copia, vinde/revinde sau exploata site-ul în orice altă manieră, pentru scopuri comerciale sau contrare intereselor www.21collagen.ro, fără acordul scris prealabil.

Datele Personale

Utilizatorul este responsabil pentru veridicitatea datelor introduse în timpul creării contului și pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. 21 Collagen nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite din neglijența utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului său. Datele personale vor fi folosite de către 21 Collagen numai în scopul declarat al acestui site.

Securitatea Informațiilor

21 Collagen garantează securitatea și confidențialitatea datelor transmise prin sistemul său informatic, dar nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de defectiuni ale software-ului sau pentru nesiguranța serverului pe care este găzduit site-ul.

Responsabilități privind Produsele

21 Collagen nu garantează lipsa erorilor în descrierea produselor sau alt conținut al site-ului și nu poate fi făcută responsabilă pentru daunele apărute prin utilizarea produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Limitări ale Responsabilității

21 Collagen nu va fi făcută responsabilă pentru funcționarea site-ului, informațiile, conținutul, materialele sau produsele de pe site și nu oferă nicio garanție pentru produsele comercializate.

Drept Aplicabil. Litigii

Utilizarea site-ului se supune legilor române. Eventualele conflicte între 21 Collagen și clienți se vor încerca a fi rezolvate amiabil sau, dacă acest lucru nu este posibil, conflictul va fi soluționat în instanță conform legislației române în vigoare.

Politica de Prețuri

Prețurile produselor sunt cele afișate pe site. 21 Collagen își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără notificare prealabilă. Orice campanie promoțională se supune condițiilor stabilite exclusiv de către 21 Collagen.

Dispoziții Finale

Dacă oricare dintre clauzele prezentate se dovedește a fi nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Cumpărarea și lansarea comenzii implică acceptarea fără obiecții a termenilor și condițiilor de utilizare.

Date de Contact

Amaryne Biolabs S.R.L.

  • Adresa: mun. Bucuresti, Sectorul 1, Strada BERZEI nr.20, MANSARDA
  • Cod Postal: 010251
  • Telefon: +40 770 451 634
  • E-mail: hello@21collagen.ro
Inrediente activein 30 mlVNR* (30 ml)
Acid Hialuronic30 mg 
Vitamina C90 mg113%
Tiamina1,1 mg100%
Riboflavina1,1 mg79%
Niacină16 mg100%
Vitamina B55 mg83%
Vitamina B61,5 mg107%
Acid folic400 mg200%
Vitamina B122,5 g100%
Biotină50 mg100%
Zinc2 mg20%
Cupru0,5 mg50%
Peptide de colagen10.000 mg 
Extract de fructe de Pepene galben / din care SOD**

30 mg

300IU

 
Extract de Acerola50 mg 
L-lizină50 mg 
Extract de Guarana10 mg 
Extract de Salvie10 mg 
Extract de Papaya10 mg 
Extract de Turmeric10 mg 
Extract de Strugurii-ursului5 mg 
Extract de seminte din Struguri5 mg 
* VNR = Valori de referință pentru nutrienți (adulți).