21collagen orizontal

Beneficiile 21 Collagen

Descoperă beneficiile transformaționale ale 21 Collagen, conceput pentru a aduce strălucirea, rezistența și vitalitatea de care ai nevoie.

Piele Strălucitoare: Experimentează un ten radiant, îmbunătățit vizibil prin hidratarea profundă și regenerarea celulară. Colagenul marin, în combinație cu acidul hialuronic, reface textura pielii, oferindu-i o strălucire sănătoasă și un aspect vizibil întinerit.

Păr Strălucitor: Redescoperă frumusețea unui păr bogat și luminos, întărit de la rădăcină până la vârf. Nutrienții esențiali din formula noastră hrănesc foliculii de păr, contribuind la o creștere sănătoasă și la un aspect strălucitor, pregătit pentru orice ocazie.

Unghii Rezistente: Spune adio unghiilor fragile și întâmpină unghii puternice și rezistente. Aportul consistent de vitamine și minerale esențiale din 21 Collagen consolidează structura unghiei, prevenind exfolierea și ruperea.

Suport pentru Articulații: Atenuarea disconfortului articular și îmbunătățirea mobilității devin realitate datorită proprietăților regenerative ale colagenului. Îmbunătățirea flexibilității și a funcției articulare te ajută să te bucuri de o viață activă, cu mai puține dureri.

Efectele benefice ale 21 Collagen încep să se manifeste încă din prima lună, cu o îmbunătățire vizibilă a hidratării și texturii pielii, urmată de o creștere a elasticității și fermității. Disconfortul articular începe să se atenueze, iar părul și unghiile își recâștigă forța și strălucirea.

Pe măsură ce continui să folosești 21 Collagen, la două luni observi o continuare a îmbunătățirii calității pielii, o reducere a liniilor fine și a ridurilor, iar durerile articulare devin mai puțin frecvente. Părul și unghiile devin și mai puternice, iar capacitatea de vindecare a rănilor se îmbunătățește.

La finalul a trei luni, te vei bucura de o piele fermă, tânără și profund hidratată, cu linii fine și riduri vizibil diminuate. Sănătatea articulațiilor este remarcabil îmbunătățită, iar părul și unghiile sunt în cea mai bună formă. În plus, apărarea antioxidantă a pielii este întărită, oferind o protecție îmbunătățită împotriva factorilor de mediu.

21 Collagen nu este doar un supliment; este un angajament față de frumusețea și sănătatea ta, oferindu-ți beneficiile optime pentru a-ți revela adevăratul potențial.

Inrediente activein 30 mlVNR* (30 ml)
Acid Hialuronic30 mg 
Vitamina C90 mg113%
Tiamina1,1 mg100%
Riboflavina1,1 mg79%
Niacină16 mg100%
Vitamina B55 mg83%
Vitamina B61,5 mg107%
Acid folic400 mg200%
Vitamina B122,5 g100%
Biotină50 mg100%
Zinc2 mg20%
Cupru0,5 mg50%
Peptide de colagen10.000 mg 
Extract de fructe de Pepene galben / din care SOD**

30 mg

300IU

 
Extract de Acerola50 mg 
L-lizină50 mg 
Extract de Guarana10 mg 
Extract de Salvie10 mg 
Extract de Papaya10 mg 
Extract de Turmeric10 mg 
Extract de Strugurii-ursului5 mg 
Extract de seminte din Struguri5 mg 
* VNR = Valori de referință pentru nutrienți (adulți).