21collagen orizontal

Intrebari Frecvente

Colagenul este o proteină fibroasă, ce se găsește în mod natural în țesuturile conjunctive ale corpului uman, cum ar fi pielea, oasele, cartilajele, tendoanele și ligamentele. Acesta reprezintă aproximativ 30% din totalul proteinelor din corpul uman și este esențial pentru menținerea elasticității, hidratării și fermității pielii.

21Collagen este un supliment avansat de colagen lichid, conceput pentru a sprijini sănătatea pielii, părului, unghiilor și articulațiilor. Conține 10000mg de peptide de colagen marin și 21 de ingrediente care stimulează producția de colagen, inclusiv acid hialuronic, vitamine, minerale și antioxidanți.

21Collagen este colagen hidrolizat marin și este în special bogat în colagen de tip I, cel mai răspândit în organismul uman (fiind prezent în piele, oase, tendoane și alte țesuturi conjunctive). Cu toate acestea, conține și cantități mici de colagen tipul III.

Colagenul 21Collagen nu este recomandat pentru persoanele cu alergii la pește, deoarece poate conține ingrediente sau derivate din pește, ceea ce ar putea declanșa reacții alergice la indivizii sensibili. Persoanele cu alergii la pește ar trebui să evite acest produs pentru a preveni posibilele efecte adverse.

21Collagen este formulat ca un lichid gata de consum, cu doze recomandate de 30ml zilnic. Poate fi luat direct sau amestecat în băutura preferată. Agitați sticla înainte de a turna doza în pahar. Se recoamndă a fi consumat dimineața, înainte de micul dejun.

Colagenul 21Collagen nu este potrivit pentru dietele vegane și vegetariene. Acest lucru se datorează faptului că colagenul, în general, este derivat din surse animale, precum oasele și țesuturile conective. 21Collagen este derivat din pește marin, ceea ce îl face incompatibil cu principiile dietetice vegane și vegetariene, care exclude consumul de produse de origine animală sau pește.

Grupurile de persoane care ar trebui să evite consumul de colagen 21Collagen includ vegani, vegetarieni și cei cu alergii la pește. 21Collagen nu este recomandat nici femeilor însărcinate sau care alăptează. 21Collagen este recomandat doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

21Collagen nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Înainte de a administra colagen, consultați medicul dvs.

Consumul de zahăr, cafea, alcool nu influențează efectele colagenului, însă este de dorit să evitați consumul excesiv de zahăr și alcool în această perioadă și nu doar. Cafeaua se recomandă a fi băută cu 20-30 minute după doza de colagen.

21Collagen este dulce din motiv că are îndulcitori naturali (Xylitol), însă NU conține zahăr. Are nivel scăzut de calorii și indice glicemic, este fără gluten, fără lactate, non-OMG, fără soia.

Testele clinice indică faptul că, pentru a obține efecte optime, este necesar consumul produsului 21 Collagen pentru cel puțin 3 luni. Cu toate acestea, mulți utilizatori pot începe să observe diferențe în aspectul pielii, părului și unghiilor chiar și din prima lună de consum. Este important să se mențină un consum constant pentru a maximiza beneficiile produsului.

A se păstra în loc uscat, întunecos, inaccesibil copiilor, la temperatura maximă de 25°С. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maxim o lună de la deschiderea sticlei.
Dacă flaconul cu colagen prezintă urme de deteriorare, vă recomandăm să nu-l consumați.

21Collagen are un gust natural de citrice, este dulce din motiv că are îndulcitori naturali. Nu conține zahăr. 21Collagen NU are gust sau postgust de pește, comparativ cu alte produse de colagen marin.

21Collagen este produs în UE și importat în România de către Amaryne Biolabs SRL.

 PER 100 MLPER 30 ML
Energie180 kcal / 762kJ
54 kcal / 228 kJ
Grăsimi<0,5g<0,5g
Carbohidrați,dintre care, zahar:<0,5g 10,0g <0,5g
<0,5g 3,0g <0,5g
Proteine34,4g10,3g
Peptide colagen33.333 mg10.000 mg
Acid hialuronic100 mg30 mg
Vitamina C300 mg90 mg
Vitamina B1 (Tiamina)3,7 mg1,1 mg
Vitamina B2 (Riboflavina)3,7 mg1,1 mg
Vitamina B3 (Niacină)53 mg16 mg
Vitamina B517 mg5 mg
Vitamina B65,0 mg1,5 mg
Vitamina B7 (Biotină)167 μg50 μg
Vitamina B9 (Acid folic)1332 μg400 μg
Vitamina B128,3 μg2,5 μg
Zinc7 mg2 mg
Cupru1,7 mg0,5 mg
Extract de fructe de Pepene galben / din care superoxid dismutaza (SOD**)100 mg1000 IU30 mg300 IU
Extract de acerola167 mg50 mg
L-lysine167 mg50 mg
Extract de Guarana33 mg10 mg
Extract de salvie33 mg10 mg
Extract de papaia33 mg10 mg
Extract de turmenic33 mg10 mg
Extract de strugurii ursului17 mg5 mg
Extract de struguri17 mg5 mg

Producția de colagen scade natural odată cu înaintarea în vârstă datorită factorilor biologici și a expunerii la factori de mediu precum soarele, poluarea și fumatul, ceea ce duce la riduri, slăbirea articulațiilor și alte semne ale îmbătrânirii.

Colagenul hidrolizat este o formă de colagen care a fost supusă unui proces de hidroliză. Acest proces implică descompunerea colagenului în fragmente mai mici, cunoscute sub numele de peptide de colagen sau peptide hidrolizate. Hidroliza colagenului îl face mai ușor de absorbit și utilizat în organism, deoarece peptidele rezultate sunt mai mici, având o biodisponibilitate mai mare și poate oferi beneficii mai rapide și mai eficiente. Peptidele hidrolizate de colagen sunt, în esență, fragmente mai mici ale colagenului, care pot fi absorbite mai ușor în corp și pot fi utilizate pentru a sprijini sănătatea pielii, a articulațiilor, a părului și a unghiilor.

21Collagen poate fi consumat sigur împreună cu alte suplimente alimentare, însă, datorită celor 21 de ingrediente suplimentare pe care le conține, inclusiv vitamine, puteți să nu mai luați și alte suplimente alimentare în timp ce consumați 21Collagen. Recomandăm să respectați doza zilnică de cosum de 21Collagen: 30ml. La fel, recomandăm să consultați medicul dvs. înainte de a lua un nou supliment alimentar.

Există mai multe tipuri de colagen, fiecare cu roluri specifice în corp. Cele mai comune, tipurile I, II și III, se găsesc în piele, oase, cartilaje și țesuturi conjunctive. Suplimentele pot conține diferite tipuri de colagen, în funcție de sursa și scopul lor.

Suplimentul nostru de colagen marin este formulat cu ingrediente de înaltă calitate și este conceput pentru a sprijini sănătatea generală. În general, colagenul și celelalte ingrediente incluse nu ar trebui să afecteze negativ ficatul. Totuși, este important de menționat că orice supliment ingerat este metabolizat de ficat, la fel ca orice alt produs pe care îl consumăm. De aceea, persoanele cu afecțiuni hepatice sau alte probleme de sănătate ar trebui să consulte un specialist medical înainte de a începe să utilizeze suplimentul.

Suplimentul nostru de colagen marin conține un îndulcitor natural, iar acesta a fost selectat pentru a fi prietenos cu persoanele care își monitorizează nivelul glicemiei. Cu toate acestea, recomandăm tuturor consumatorilor, în special celor cu afecțiuni medicale precum diabetul, să consulte medicul curant înainte de a introduce un nou supliment în dieta lor zilnică.

Echipa noastră de experți recomandă cure de colagen de 8-12 săptămâni pentru a observa beneficii vizibile. Acest interval permite corpului să proceseze și să utilizeze suplimentele de colagen în mod eficient.
După finalizarea unei cure, este indicat să se facă o pauză de câteva săptămâni (de obicei între 4 și 6 săptămâni) înainte de a începe o nouă cură. Acest lucru ajută organismul să nu devină prea dependent de suplimente și să mențină un echilibru natural.
Este important să consulți un medic sau un specialist în nutriție înainte de a începe orice cură de colagen, mai ales dacă ai condiții medicale preexistente sau iei alte suplimente sau medicamente.

La dorinta, 21Collagen poate fi amestecat și consumat cu apa/suc. Nu se recomandă a fi amestecat cu alcool sau cu băuturi energizante.

Inrediente activein 30 mlVNR* (30 ml)
Acid Hialuronic30 mg 
Vitamina C90 mg113%
Tiamina1,1 mg100%
Riboflavina1,1 mg79%
Niacină16 mg100%
Vitamina B55 mg83%
Vitamina B61,5 mg107%
Acid folic400 mg200%
Vitamina B122,5 g100%
Biotină50 mg100%
Zinc2 mg20%
Cupru0,5 mg50%
Peptide de colagen10.000 mg 
Extract de fructe de Pepene galben / din care SOD**

30 mg

300IU

 
Extract de Acerola50 mg 
L-lizină50 mg 
Extract de Guarana10 mg 
Extract de Salvie10 mg 
Extract de Papaya10 mg 
Extract de Turmeric10 mg 
Extract de Strugurii-ursului5 mg 
Extract de seminte din Struguri5 mg 
* VNR = Valori de referință pentru nutrienți (adulți).