21collagen orizontal

Despre noi

Despre Amaryne Biolabs​

Amaryne Biolabs se distinge pe piața globală prin angajamentul său neclintit față de inovație și utilizarea tehnologiilor avansate. Fondată cu o viziune clară de a revoluționa industria de wellness și sănătate prin știință și cercetare, Amaryne Biolabs își propune să aducă pe piață produse care nu doar că îndeplinesc, dar depășesc așteptările consumatorilor în materie de eficacitate și siguranță. Orientată către viitor, compania investește constant în dezvoltarea și perfecționarea tehnologiilor sale pentru a rămâne în fruntea inovațiilor din domeniu. La baza succesului Amaryne Biolabs stă o echipă de experți dedicată, care împărtășește o pasiune comună pentru excelență și un angajament profund față de îmbunătățirea calității vieții prin produse inovatoare. 

Inovația și Cercetarea

La Amaryne Biolabs, inovația și cercetarea stau la baza tuturor demersurilor noastre, iar dezvoltarea formulei 21 Collagen nu face excepție de la această regulă. Această formulă de avangardă este rezultatul unei analize amănunțite a 67 de studii științifice, care ne-au oferit o înțelegere profundă asupra multiplelor fațete ale colagenului și ale sinergiei sale cu co-nutrienții esențiali. Fiecare studiu a contribuit la conturarea viziunii noastre, ajutându-ne să identificăm cele mai eficiente combinații de ingrediente pentru a stimula producția naturală de colagen și a maximiza beneficiile pentru sănătatea pielii, părului și articulațiilor.

Dedicarea noastră față de excelență științifică ne-a îndrumat în selectarea riguroasă a ingredientelor și în optimizarea proporțiilor pentru a asigura cea mai înaltă eficacitate. Procesul nostru de cercetare și dezvoltare nu s-a limitat doar la analiza datelor existente, ci a inclus și realizarea de teste proprii, pentru a valida și rafina formula finală a produsului 21 Collagen. În acest mod, am reușit să creăm un produs care nu doar că îndeplinește, dar chiar depășește standardele științifice actuale, oferind clienților noștri o soluție avansată pentru îngrijirea și regenerarea pielii, părului și articulațiilor.

Angajamentul Amaryne Biolabs față de cercetarea bazată pe dovezi științifice este pilonul care ne susține inovațiile, asigurându-ne că fiecare produs pe care îl oferim este nu doar avansat din punct de vedere tehnologic, ci și profund ancorat în realitățile și necesitățile umane, validate științific.

Sustenabilitate și Responsabilitate Socială

În urmă cu câțiva ani, Amaryne Biolabs și-a început călătoria cu o misiune ambițioasă: să dezvolte cea mai avansată formulă de colagen de pe piață. Dedicați acestei viziuni, am petrecut doi ani intensivi de cercetări în domeniul colagenului, explorând în profunzime potențialul acestui ingredient cheie pentru sănătatea și frumusețea pielii, articulațiilor și părului. Acest parcurs de descoperire ne-a condus prin multiple experimente științifice, colaborări cu experți în domeniu și teste riguroase, toate acestea având un singur scop: să creăm o formulă revoluționară care să ofere beneficii superioare și rezultate dovedite.

Prin angajamentul nostru neclintit față de inovație și calitate, am reușit să stabilim noi standarde în industrie, aducând pe piață produsul 21 Collagen. Acesta nu este doar rezultatul a doi ani de cercetare intensivă, ci și o reprezentare a viziunii noastre de a combina știința de vârf cu natura, pentru a oferi soluții de îngrijire de neegalat.istoria Amaryne Biolabs este o mărturie a pasiunii și dedicației noastre de a împinge limitele posibilului în domeniul sănătății și frumuseții, marcând începutul unei noi ere în îngrijirea personală.

Tehnologia Noastră

Produsele Amaryne Biolabs sunt create în inima Europei, respectând cele mai avansate și stricte standarde de calitate. Tehnologia de ultimă oră și procesele inovatoare stau la baza dezvoltării fiecărui produs, asigurându-se că fiecare articol care iese din linia de producție este de o calitate superioară. Angajamentul nostru față de excelență se reflectă în alegerea materiilor prime, în metodele avansate de extracție și formulare, precum și în protocoalele riguroase de testare. Prin combinarea științei de vârf cu standardele europene de fabricație, Amaryne Biolabs reușește să creeze produse care nu doar că răspund, dar și depășesc așteptările clienților în ceea ce privește performanța și siguranța.

Inrediente activein 30 mlVNR* (30 ml)
Acid Hialuronic30 mg 
Vitamina C90 mg113%
Tiamina1,1 mg100%
Riboflavina1,1 mg79%
Niacină16 mg100%
Vitamina B55 mg83%
Vitamina B61,5 mg107%
Acid folic400 mg200%
Vitamina B122,5 g100%
Biotină50 mg100%
Zinc2 mg20%
Cupru0,5 mg50%
Peptide de colagen10.000 mg 
Extract de fructe de Pepene galben / din care SOD**

30 mg

300IU

 
Extract de Acerola50 mg 
L-lizină50 mg 
Extract de Guarana10 mg 
Extract de Salvie10 mg 
Extract de Papaya10 mg 
Extract de Turmeric10 mg 
Extract de Strugurii-ursului5 mg 
Extract de seminte din Struguri5 mg 
* VNR = Valori de referință pentru nutrienți (adulți).