21collagen orizontal

21 Collagen – Elixirul Revoluționar pentru Piele Strălucitoare, Păr Viguros și Articulații Reîntinerite!

Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen a țesuturilor noastre conjunctive încetinește, ceea ce poate duce la piele uscată, lăsată, vase de sânge afectate, piele mai predispusă la deteriorări și o creștere a ridurilor. Conștientizând importanța vitală a unei game diverse de vitamine și nutrienți pentru piele, am combinat cu succes 21 de nutrienți pentru a sprijini producția naturală de colagen și pentru a promova energia celulară și reîntinerirea. Printre aceștia se numără 8000mg de Colagen Marin plus Co-Nutrienți – extrem de utili în maximizarea beneficiilor pentru sănătate ale colagenului. Deoarece colagenul este o proteină, iar proteinele sunt absorbite mai bine când sunt luate împreună cu alți nutrienți, combinarea lor va ajuta corpul să absoarbă mai mult din elementele benefice, asigurându-vă că obțineți tot ceea ce aveți nevoie pentru o piele sănătoasă.

Formula noastră avansată este concepută pentru a oferi o gamă unică de nutrienți de super calitate pentru a stimula producția de colagen, a crește plenitudinea, a reduce ridurile și pentru a combate semnele îmbătrânirii. Formula noastră revoluționară este mai mult decât un supliment zilnic obișnuit și a fost dezvoltată cu colagen marin provenit din surse sustenabile, acid hialuronic, vitamine esențiale, minerale și cei mai puternici antioxidanți din natură. Acești nutri-elemente sporesc producția de colagen, îmbunătățind hidratarea pielii, menținând pielea fermă și contracarând semnele vizibile ale îmbătrânirii. Fiind capabil să ajungă la țesuturile articulare, formula noastră își propune să dezvolte noi țesuturi conjunctive exercitând efecte antiinflamatorii și condroprotective. Formula lucrează și pentru a crește proteinele de construcție ale părului, susținând structura sănătoasă a foliculului de păr.

Colagenul marin este cunoscut pentru cea mai bună absorbție și biodisponibilitate datorită greutății sale moleculare scăzute și dimensiunii, ceea ce permite colagenului să fie absorbit la un nivel mai înalt prin bariera intestinală în fluxul sanguin și transportat în tot corpul, făcându-l cea mai bună sursă de colagen. Acesta vizează producerea unei îngroșări semnificative a suprafeței exterioare a pielii, reducerea ridurilor, îmbunătățirea fermității și elasticității pielii și îmbunătățirea structurii și aspectului general al pielii. Fiind capabil să ajungă la țesuturile articulare, exercită efecte condroprotective și stimulează densitatea osoasă. Colagenul marin are, de asemenea, efecte benefice asupra sănătății unghiilor și părului și ar putea îmbunătăți creșterea părului.

Acidul hialuronic este bine cunoscut pentru beneficiile sale pentru piele, în special pentru ameliorarea pielii uscate, ajutând la creșterea țesuturilor moi, reducând aspectul liniilor fine și a ridurilor și accelerând vindecarea rănilor. Procesul de îmbătrânire a pielii și expunerea la factori precum UVR, fumatul, poluarea pot scădea cantitățile sale în piele. Luarea de suplimente cu acid hialuronic poate preveni această scădere oferind corpului cantități suplimentare pentru a le incorpora în piele, crescând semnificativ hidratarea pielii. Este, de asemenea, o parte naturală a fluidului care ajută la lubrifierea și amortizarea articulațiilor, menținându-le în funcțiune lină.

Vitamina C – ca un cofactor critic pentru sinteza colagenului, este o parte esențială a sănătății pielii. Ca antioxidant, ajută la combaterea speciilor reactive de oxigen din corp, contribuie la fotoprotecție și scade fotodeteriorarea. De asemenea, întărește sistemul imunitar și ajută la inversarea semnelor îmbătrânirii. Stimulând producția de colagen și proteoglican (ambele fiind părți importante ale cartilajului articular), vitamina C ajută la protecția împotriva degradării cartilajului.

Complexul de vitamine B funcționează oferind celulelor toți “activatorii” de care au nevoie pentru a încuraja formarea de celule noi și sănătoase în corp, ceea ce îmbunătățește apărările naturale ale pielii. Acesta stimulează fibroblastele pentru a crește producția de colagen și elastină, îmbunătățind textura, elasticitatea și hidratarea. Grupul de vitamine B joacă un rol crucial în menținerea sănătății articulațiilor noastre, susținând structura și funcțiile acestora. Aceste vitamine joacă, de asemenea, un rol important în dezvoltarea normală a foliculilor de păr și în funcția celulelor imune.

Selecția puternică de antioxidanți naturali (fitoextracte) ajută la repararea pielii deteriorate și protejează rezervele de colagen, promovând producția proprie a corpului. Utilizarea antioxidanților în prevenirea și repararea fotodeteriorării ultraviolete este deja larg studiată, fiind cea mai cunoscută și utilizată indicație. Având un efect puternic antiinflamator, sunt capabili să reducă stresul oxidativ, protejând pielea de daunele UV și îmbunătățind producția de colagen. Datorită efectului său antiinflamator, antioxidanții sunt capabili să protejeze împotriva pierderii de cartilaj, îmbunătățind funcția articulară și reducând durerea. Antioxidanții joacă, de asemenea, un rol funcțional important în ciclul foliculului de păr.

Zincul – un element vital pentru rezistența și repararea țesuturilor, are un rol crucial în sinteza colagenului, funcția imunitară și răspunsul inflamator. De asemenea, regenerarea celulară este reglată și dependentă de zinc. Zincul poate ajuta la îmbunătățirea simptomelor legate de articulații, susținând sistemul imunitar și cartilajul. Este implicat în aproape fiecare metabolism care are loc în corp și afectează creșterea părului. În ceea ce privește căderea părului, zincul este un inhibitor puternic al regresiei foliculului de păr și accelerează recuperarea foliculului de păr.

Cuprul joacă un rol cheie în sinteza și stabilizarea proteinelor pielii. Cuprul este unul dintre acele nouă minerale recunoscute ca nutrienți esențiali pentru oameni, deoarece joacă un rol crucial în diferite procese fiziologice normale din practic toate țesuturile umane, inclusiv în piele. În piele, cuprul stimulează proliferarea fibroblastelor dermice, reglează producția de componente ale fibrelor de colagen (tipurile I, II și V) și elastină. Poate ajuta la încetinirea pierderii minerale osoase, fiind un element esențial în metabolismul osoasă.

În concluzie, 21 Collagen este un elixir al sănătății, conceput pentru a oferi nu doar o piele, păr, unghii și articulații mai sănătoase, ci și o abordare holistică a bunăstării. Prin combinarea colagenului marin premium cu un spectru larg de nutrienți esențiali, acest supliment lichid promite să devină un aliat de încredere în lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, oferind un suport complet pentru întregul corp

Top articole

Beneficiile Colagenului Hidrolizat

Beneficiile Colagenului Hidrolizat

Impactul Deficitului de Colagen asupra Corpului Uman

Impactul Deficitului de Colagen asupra Corpului Uman

Apa cu Colagen

Apa cu Colagen: Beneficiile Ascunse ale Acestei Băuturi

Ținem legătura

Abonați-vă la Noutăți

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Articole recomandate

Beneficiile Colagenului Hidrolizat

Beneficiile Colagenului Hidrolizat

Descoperă Beneficiile Colagenului Hidrolizat! Colagenul hidrolizat, cunoscut și sub denumirea de colagen peptidic, a câștigat popularitate în ultimii ani ca...

Impactul Deficitului de Colagen asupra Corpului Uman

Impactul Deficitului de Colagen asupra Corpului Uman

Descoperă Impactul Deficitului de Colagen asupra Corpului Uman. Colagenul, adesea numit “adezivul corpului”, este cea mai abundentă proteină din organismul...

Apa cu Colagen

Apa cu Colagen: Beneficiile Ascunse ale Acestei Băuturi

Apa cu colagen a debutat pe piața din Japonia și, de atunci, s-a bucurat de un succes internațional. Promovată frecvent...

Inrediente activein 30 mlVNR* (30 ml)
Acid Hialuronic30 mg 
Vitamina C90 mg113%
Tiamina1,1 mg100%
Riboflavina1,1 mg79%
Niacină16 mg100%
Vitamina B55 mg83%
Vitamina B61,5 mg107%
Acid folic400 mg200%
Vitamina B122,5 g100%
Biotină50 mg100%
Zinc2 mg20%
Cupru0,5 mg50%
Peptide de colagen10.000 mg 
Extract de fructe de Pepene galben / din care SOD**

30 mg

300IU

 
Extract de Acerola50 mg 
L-lizină50 mg 
Extract de Guarana10 mg 
Extract de Salvie10 mg 
Extract de Papaya10 mg 
Extract de Turmeric10 mg 
Extract de Strugurii-ursului5 mg 
Extract de seminte din Struguri5 mg 
* VNR = Valori de referință pentru nutrienți (adulți).