Bunăstare într-o sticlă.

10000mg de peptide de colagen marin + 21 de ingrediente care stimulează colagenul într-o singură doză gata de băut.

Pret de lansare 179 RON

Alegerea evidentă a 21 Collagen

Peptide de colagen marin și un complex de 21 de ingrediente activate într-o singură doză zilnică de 30 ml, ușor de integrat în rutina ta. O dată pe zi, fiecare zi, pentru vitalitate și frumusețe îmbunătățite cu 21 Collagen.

PIELE STRALUCITOARE

Pregătește-te pentru selfie cu un ten evident radiant

PĂR STRĂLUCITOR

Descoperă secretul unui păr bogat și luminos, perfect pentru orice ocazie

UNGHII REZISTENTE

Spune adio unghiilor fragile și slabe

SUPORT PENTRU ARTICULAȚII

Atenuați durerea articulară și îmbunătățiți flexibilitatea generală

Cea mai cuprinzătoare formulă de pe piață.

Complexul nostru unic de ingrediente ajută la restabilirea nivelului tineresc de colagen pentru un sprijin maxim pentru piele, articulații, păr și unghii. Combinația de ingrediente a fost selectată cu atenție pentru a funcționa pe trei dimensiuni – stimulează producția de colagen nou, protejează rezervele existente de colagen din organism de degradare și ajută la repararea matricei celulare.

10000mg de peptide premium de colagen marin

Reface nivelul de colagen din țesut în întregul corp

(+) 21 de amplificatori complementari de colagen

< Acid hialuronic Ajută la promovarea producției de colagen, îmbunătățește hidratarea pielii, reducerea ridurilor, elasticitatea și rugozitatea pielii. Este, de asemenea, o parte naturală a fluidului care ajută la lubrifierea și amortizarea articulațiilor și le menține să funcționeze fără probleme. > Două tipuri de vitamina C > 6 antioxidanti vegetali > 8 vitamine din grupa B > Cupru > Zinc > L-lizină > Superoxid Dismutaza

O formulă unică de colagen

Dezvoltat de o echipă de experți pe baza a 67 de studii științifice ✓ Colagen cu greutate moleculară mică pentru o absorbție superioară ✓ Colagen marin fără OMG și durabil ✓ 21 de ingrediente complementare care stimulează colagenul ✓ Fără zahăr și arome artificiale ✓ Rezultate dovedite clinic ✓ Formulă lichidă gata de băut

Eficiență dovedită clinic

Un studiu clinic dublu-orb, controlat cu placebo, pe 70 de voluntari, a fost efectuat în parteneriat cu Dr. Goya Biolabs (Spania) pe o perioadă de 12 săptămâni. Rezultatele vorbesc de la sine:

– 25% RIDURI (+) 13% CONȚINUT DE COLAGEN CU PIELE (+) 22% HIDRATARE

Corina Pocnea

Sunt Corina Pocnea și sunt extrem de mândră să fac parte din echipa 21 Collagen. Crearea acestei formule a fost o călătorie plină de pasiune și inovație, având ca scop oferirea unei soluții complete pentru nutriția pielii și o stare generală de bine. Fiecare ingredient din 21 Collagen a fost ales cu grijă, pentru a asigura cele mai bune rezultate. Văzând impactul pozitiv pe care îl are produsul asupra oamenilor mă motivează și mai mult și îmi confirmă că munca noastră contează cu adevărat.

Despre Autor

Cumpără Acum Cea mai cuprinzătoare formulă de pe piață